خرما زاهدی

خرما زاهدی یکی دیگر از ارقام صادراتی خرما در ایران می باشد. خرما زاهدی که در بعضی مناطق به نام خرما قصب شناخته می شود طعمی دلچسب و شیرین دارد و رنگ ویژه و پوستی زیبا دارد. بعلت رطوبت خیلی کم موجود در خرما زاهدی این خرما را در دسته بندی خرماهای خشک و نیمه خشک قرار میدهد. شر ایط نگهداری آن آسان و بدون نیاز به سردخانه می باشد. خرما زاهدی از ماندگاری بالایی برخوردار است. وجود ویژگی های ذکر شده باعث گردیده خرما زاهدی طرفداران زیادی داشته و به عنوان یکی از پرفروش ترین خرماها در ایران و جهان شناخته شود.ظاهر خرما زاهدی بیضی شکل می باشد. رنگ آن زرد مایل به قهوه ای است. خرما زاهدی از خرماهای دیررس می باشد.

خرما زاهدی

خرما زاهدی در مناطق مختلفی از ایران کشت و برداشت میشود که میتوان به شهرهای کازرون ، خرمشهر ، اهواز ، برازجان ، بوشهر و قیروکازرین اشاره کرد. البته خرما زاهدی در کشورهایی نظیر عراق و آمریکا کشت می شود . مرغوب ترین نوع خرما زاهدی در ایران در شهرستان قیروکازرین در استان فارس کشت میشود. فصل برداشت خرما زاهدی از اوخر شهریور ماه آغاز و تا اوایل آبان ماه ادامه پیدا میکند.

فواید خرما زاهدی

وجود ویتامین های B و C و همچنین مواد معدنی مهمترین آن ها منیزم ، آهن ، پتانسیم ، منگنز ، کلسیم از ویژگی های بارز خرما زاهدی محسوب میشود. بعلت وجود فیبر فراوان در خرما زاهدی در درمان بیمارهای گوارشی موثر است. وجود آنتی اکسیدان فراوان درخرما زاهدی باعث شده است در درمان و پیشگیری سرطان نقش موثری داشته باشد. و همچنین بعلت وجود آهن فراوان در خرما زاهدی برای افرادی که دچار کم خونی هستند توصیه شده است. خرما زاهدی برای تسکین اعصاب ، رفع خستگی و کاهش وزن مفید است.

به بالای صفحه بردن