خرما ربی

خرما ربی در کنار خرماهای پیارم و مضافتی یکی از خرماهای صادراتی و مهم ایران می باشد. خرما ربی در مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان کشت میشود و از لحاظ اقتصادی یکی از استراتژیک ترین محصولات استان سیستان و بلوچستان است. مرغوب ترین نوع خرما ربی در شهرستان ایرانشهر استان سیستان و بلوچستان کشت میشود.

photo_۲۰۲۲-۰۱-۱۲_۱۰-۳۴-۰۲

شکل ظاهری و ویژگی های خرما ربی

خرما ربی دارای بافت نرم و گوشتی می باشد. رنگ آن مشکی یا قهوه ای تیره است. ظاهر کشیده ، نیمه خشک و کوچک بودن هسته نسبت به گوشت آن از ویژگی های بارز خرما ربی می باشد. خرما ربی زودرس بوده و از شرایط نگهداری آسان بدون نیاز به سردخانه برخوردار است. فصل برداشت خرما ربی از اوایل شهریورماه آغاز و تا اواسط مهرماه ادامه پیدا میکند.

خرما ربی با نام خرما پاکستانی نیز شناخته میشود . خرما ربی بعلت وجود طعم مطلوب و دلچسب و خوشمزه خود توانسته است طرفداران زیادی در داخل و خارج کشور بدست آورد.

متاسفانه خرما ربی به صورت فله ی و بسته بندی نامناسب به کشورهای مختلف صادر می شود. شرکت جهان گوهران آفتاب توانسته است با بهره گیری از مجهز ترین و بروز ترین دستگاه های بسته بندی و همجنین دانش و تلاش جوانان کشور عزیزمان به توسعه صادرات و رونق فروش خرما ربی در بازارهای داخلی نقشی موثر ایفا کند .

خواص خرما ربی

خرما ربی دارای ویتامین های A , B , C می باشد . مصرف خرما ربی در کنار وعده های غذایی کمک زیادی در هضم غذا انجام میدهد. در درمان و پیشگیری سرطان از جمله سرطان دستگاه گوارشی موثر است. وجود لاکتوز . فروکتوز فراوان در خرما ربی باعث شده که با مصرف آن قند کامل بدن نیز تامین شود. همچنین در ساخت صابون سازی و لوازم آرایشی بدلیل آنتی اکسیدان بالای آن کاربرد نیز دارد.

خرما ربی
به بالای صفحه بردن